Полтавпиво / Про компанію

Полтавпиво

Про компанію

Перше полтавське пиво почали варити на місцевому пивзаводі в 1965 році. Цей напій швидко отримав визнання гурманів України. З тих пір вже півстоліття в Полтаві варять чудове пиво. Нинішня наша продукція поєднує в собі відмінні смакові якості, натуральні інгредієнти і нову традицію пивоваріння центральної України. Полтавське пиво - це легенда, яка виросла без сторонніх впливів і віянь. Саме тому наше пиво відрізняється від багатьох інших сортів своїм м'яким впізнаваним смаком.

Історія

Полтавський пивзавод має майже півстолітню історію. Але роки - не єдине багатство, яким ми пишаємося. За час, що минув з моменту створення першого полтавського пива до сьогодні, ми накопичили чимало досвіду і нагород, які стали гарантією якості. Наша продукція користується популярністю не тільки в Україні, а й за кордоном.

top-img 1965 bottom-img1

top-img 1985 bottom-img2

top-img 1995 bottom-img1

top-img 1998 bottom-img2

top-img 1999 bottom-img1

top-img 2001 bottom-img2

top-img 2003 bottom-img1

top-img 2011 bottom-img2

Початок роботи Полтавського пивоварного заводу
1965р. - початок роботи Полтавського пивоварного заводу. У радянський період пивзавод був частиною Полтавського об'єднання «Укрхарчопрому». Підприємство спеціалізувалося тільки на випуску пляшкового і розливного пива.
Побудовано цех по розливу безалкогольних газованих напоїв
1985 р. - був побудований цех по розливу безалкогольних газованих напоїв. Його виробнича лінія могла випускати до 470 тис. декалітрів продукції.
Приватизація заводу
1995 р.- завод був приватизований у формі закритого акціонерного товариства. Зараз форма власності - публічне акціонерне товариство.
Початок співпраці з німецькими технологами компанії «Kaltenberg»
1998 р. - початок співпраці з німецькими технологами компанії «Kaltenberg». Була введена в лад автоматична лінія з розливу в КЕГ-тару, потужністю 50 КЕГ на годину.
Запуск циліндро-конічних комбі-танка
1999 р. - запуск перших 4-х в Україні циліндро-конічних комбі-танка саме на полтавському заводі.
Збільшення виробничих потужностей підприємства
2001 р. введення в експлуатацію лінії по наливу пива в КЕГ-тару потужністю 120 КЕГ на годину. Був відкритий новий цех, в якому впроваджена прогресивна технологія розливу пива. Також запрацювала лінія розливу в ПЕТ-пляшки та бочки, які стали фірмовим знаком полтавського пива. Автоматична лінія здатна випускати 36 тисяч пляшок на годину. Завод вийшов на виробничу потужність 2,5 млн. декалітрів продукції на рік.
На підприємстві працює сучасне обладнання пропагації дріжджів і автоматична станція СІР. Автоматична лінія розливу пива в КЕГ-тару вийшла на виробничу потужність 120 КЕГ на годину.
Запуск нового варильного цеху
2003 р. - був завершений і запущений варильний цех фірми «Huppmann AG» з повною комп'ютеризацією процесу варіння сусла.
Реорганізація структур і модернізація виробництва
2011р. - на ПАТ «Фірма «Полтавпиво» триває повна реорганізація структур, модернізація виробництва, просування і впровадження нових методик і стратегій розвитку в цілому. Нині основні стратегії товарної політики підприємства спрямовані на об'єднання всіх сортів пива і напоїв під одним брендом «Полтава».